Lars "Pops" Hallgren

Lars "Pops" Hallgren

Lars Hallgren DK, piano og vokal - Lars har været professionel musiker på sit instrument siden starten af 1980èrne. Han har gennem en lang årrække været med i Klavs & Servants, Max & Co, AfterBeat m.fl. Han er ofte at finde bag det store flygel på Femø Jazz Festivalen. Så Lars er en meget rutineret og dygtig pianist der ved hvordan jazz / swing skal lyde.

Bente Dittloff

Bente Dittloff

Bente Dittloff D, saxofon og vokal – er den unge ”upcoming” jazzmusiker der sværmere for swing- og dixielandjazz og har derudover en meget fintfølt jazzvokal. Hun er instrumentmager af profession og er også at finde på saxpladsen i det tyske Rainy City Stompers.

Christian Wolff

Christian Wolff

Christian Wolff DK, kontrabas og vokal - Christian har gennem mange år musiceret indenfor populærmusik men også i mange jazzsammenhænge. Han spiller bl.a. også i AfterBeat og The Spirit of New Orleans. Christian er bassisten som bare kan få musikken til at swinge med sit gedigne og velklingende basspil.

Jan Schiøpffe

Jan Schiøpffe

Jan Schiøpffe DK, trommer - er at finde bag trommerne og med sin fintfølende fornemmelse for swingmusikken styrer han rytmen. Han har spillet med alle de legendariske danske jazzmusikere og medvirket i mange jazzbands gennem årene bl.a. været fast musiker i The Spirit of New Orleans siden 2007

Thomas Niemand

Thomas Niemand

Thomas Niemand D, trompet og vokal - har spillet med mange nordtyske og flere danske jazzbands og var leder af sit eget band "Nobody's Sweethearts" i tolv år. Han har akkompagneret sangere som Lillian Boutté, Janice Harrington, Nathalie Kollo og Denise Gordon og har optrådt på internationale jazzfestivaler som Dresden Dixieland Festival, Jazz i Duketown i Hertogenbosch, Holland, Ascona Jazz Festival i Schweiz og de danske events Riverboat Jazz Silkeborg og Femø Jazz Festival og spillede med Hamburg “Jazz Lips” fra 2009 til 2015. Thomas Nobody har spillet med "Traditional Old Merry Tale Jazzband" Hamburg siden 2015. Karakteristisk for Thomas er hans fyldige tone, stilfulde spil, spontanitet og en berusende spilleglæde.